10 roliga och spännande platser du kan ha sex på utanför sovrummet

10 roliga ställen att ha sex på

10 roliga och spännande platser du kan ha sex på utanför sovrummet

För att få ett bra sexliv behöver man vara villig att prova nya saker och vara positiv för att variera sexet. När det kommer till ställen att ha sex på är det lätt att glömma att det finns många ställen utanför sovrummet som kan vara bra när man vill krydda sitt sexliv. Det är lite mer spännande och dessutom kan man testa nya ställningar. I denna artikel har vi samlat 10 ställen som kan sätta fart på sexlivet, men oroa dig inte – du behöver inte vara en våghals för alla tips utan vi har valt ett par diskreta ställen också. Kom bara ihåg att ta med dig kondomer!

Sex i badrummet

Från kanten av handfatet till duschen eller badkaret. Ditt badrum är fyllt med ställen där ni kan utforska varandra när lusten faller på. Duschen eller badkaret kan vara särskilt spännande med allt vatten och tvål som rinner ned för era nakna kroppar. Det finns också många kanter som man kan hålla fast i, och badrummet är därför särskilt bra för dem som gillar att ha sex stående.

Sex i köket

Sex på köksbordet är ofta ett favoritställe i hollywoodfilmer – så varför ska du själv inte ha sex i köket? Man kan välja ett ställe som matbordet där hon sitter på kanten medan han står på golvet framför, eller ha en het missionär på matbordet om det är tillräckligt stabilt. Sex i köket och på matbordet kan skapa flera härliga minnen.

Sex i tvättstugan

Tvättmaskiner och torktumlare kan vara fantastiska inslag i sexet. Här ska kvinnan sitta på toppen av tvättmaskinen eller torktumlaren, och sedan ska centrifugen startas. På så vis känner hon vibrationerna från maskinen samtidigt som mannen tränger in i henne.

Sex i bilen

Varför inte prova på att ha sex i bilen nästa gång ni är ute på en tur? Stanna bilen på en lugn och lågtrafikerad väg och skjut förarsätet bakåt, så att kvinnan kan sätta sig över mannen. Om ni vill ha mer plats för att testa olika ställningar kan ni båda klättra över till baksätet.

Sex i en hiss

Det här är det ultimata stället för en snabbis, för här gäller det att vara kvick. De bästa hissarna för det heta ändamålet är parkeringshissar eller hissar i kontorsbyggnader. Det är en fördel att göra det på morgonen eller sent på kvällen, så att man är säker på att det är få personer i närheten. Genom att trycka på nödstoppsknappen kan du köpa dig ett par minuters het tid med din partner, innan hissen startar igen eller brandkåren kommer och räddar er.

Sex i ett tält

Camping är lite av en vattendelare – antingen älskar man det eller så hatar man det. Oavsett vad man tycker är det perfekt att krydda sexlivet genom att ha sex i tältet. Lägg er i samma sovsäck och njut av varandras närhet medan ni hör ljudet av naturen i bakgrunden. För att krydda sexet ännu lite mer kan ni packa ned leksaker till er heta camping.

Sex i havet

Det bästa med att ha sex i havet är att man kan vara på en fullproppad strand, men fortfarande ha sex utan att folk märker det eftersom ni är dolda av vattnet. Dra din bikinitrosa åt sidan och låt det roliga börja! Så länge du har på dig din bikiniöverdel kommer ingen på stranden veta vad som pågår under ytan.

Sex på en båt

Vattnets rörelse, och speciellt vågorna, kan göra er nästa båttur ännu hetare. Det spelar ingen roll om du är på en yacht, färja, segelbåt eller gummibåt - det kan vara både otroligt hett och spännande att ha sex på en båt.

Sex i skogen

Ta en tur ut på landet och få en het och spännande upplevelse i naturen! Välj ett stort skogs- eller naturområde där det finns goda möjligheter att få njuta av varandras kroppar ifred. En stor stubbe kan till exempel vara ett bra stöd under en het doggystyle, och ett träd är perfekt att ha sex mot.

Sex i provrummet

Det är bäst att ha sex i en butik som har flera provrum, då minskar chansen att ni blir påkomna. Vänta tills ingen ser er och smyg in i det provrummet som är mest avskilt. Utnyttja musiken som spelas i butiken och låt passionen flöda. När ni är klara bör ni gå ut en och en från provrummet, så att en av er kan distraherar expediten medan den andra lämnar provrummet diskret.