12 stygga samlagställningar du kan prova under julen!

Heta samlagsställningar i jul

12 stygga samlagställningar du kan prova under julen!

Julen är den tid då vi mest ger varandra materiella saker. Men varför inte fira månaden och julen med mycket hett och skönt sex? Få upp värmen i jul med våra 12 fräcka sexpositioner. Det är en bra idé att komma ihåg saker som kondomer och glidmedel när du vill prova något nytt i ditt sexliv, så att du får optimala förutsättningar för en skön och sexig upplevelse som båda vill repetera.

SLEIGH RIDER

Börja med att ligga på kanten av sängen så att dina ben och lår "hänger fritt". Din partner ska nu gå ner på knä eller stå framför dig och tränga in dig medan han har ett bra grepp om dina höfter. Du kan med fördel trycka dina höfter upp och ner så att du står upp på dina skulderblad - det här kommer inte bara att ge honom en bra bild av dina bröst, utan också låta han komma in djupare.

THE STOCKING STUFFER

Oavsett om du är i sängen eller på golvet, är denna sexiga variant av klassiska doggystyle en säker vinnare. Ställ dig på alla fyra och låt din partner tränga in dig, samtidigt som du bygger upp ett tempo och sänker din överkropp ner till golvet eller sängen. När du svankar ryggen på detta sätt kan din partner penetrera dig ännu djupare in i dig.

THE WISE MAN

Tag din sexliv ut ur sängen och placera din partner på en stol medan du sätter dig i knät med ansiktet mot honom. Du styr här takten och vinklen och ger er fortfarande möjlighet att låta era händer gå på upptäcktsfärd över varandras kroppar.

SANTA’S HELPER

Detta är den klassiska cowgirlpositionen. Det är vanligtvis en säker vinnare hos män eftersom de kan njuta av att titta på din kropp rytmiskt medans de har goda möjligheter att använda sina händer för att smeka dina bröst.

THE MISTLETOE WONDER

I detta läge måste ni båda ligga på sängkanten, här måste kvinnan ligga på höften och underarmen medan mannen står på golvet. Din partner tränger in dig och här måste du rocka magen mot honom. Hitta sedan en rytm som passar er perfekt.

JINGLE BELLS

Skapa din egen julmusik med denna sexiga position! Ligg på ryggen med dina ben rakt upp i luften, se till att dina anklar är korsade medan din partner står på knä och tränger in i dig. I denna position har du också fria händer att smeka dig själv.

THE NAUGHTY LIST

Denna heta position är bara för att få dig på Jultomtens lista över vem som varit stygg. Din partner måste ligga på sängen med benen lätt spridda medan du sitter på honom i en omvänd, reversed cowgirl. När han glider in i dig rullar du bäckenet framåt och hittar in i hans rytm. Låt hans händer hjälpa dig och styra dig i vilken takt du ska höja och sänka.

WINTER WONDERLAND

Denna position är perfekt för dem som vill vara riktigt nära varandra. Här sitter mannen i skräddare med benen medan du sitter i knät med benen runt rygg och skuldror. I det här läget kan man omfamna varandra medans ni hittar en gemensam rytm och samtidigt se varandra djupt i ögonen under tiden.

XMAS CHEER

Skapa ljus i ditt sovrum och ha en riktigt skön kväll med denna intensiva position. Börja med att ha er båda nära varandra, låt din partner lyfta upp dig när du lägger dina ben runt honom. När han står och håller din vikt, glider du över hans penis medan dina armar håller runt nacken så att du stabiliserar er båda.

ROASTING CHESTNUTS

Det kommer säkert att bli varmt i sovrummet med denna superheta position. Här ligger kvinnan på ryggen och lägger anklarna på axlarna. När mannen tränger in i kvinnan måste han samtidigt ta tag i hennes höfter/midja. Detta kommer att göra det möjligt för honom att komma ännu djupare in i kvinnan, och hon har fri möjlighet att smeka sig själv medan.

FESTIVE CAROLS

Prova en härlig klassiker på ett helt nytt och kreativt sätt. Börja med att få din partner att stå bakom dig som i en klassisk doggystyle, böj dig framåt och låt honom glida in i dig. Sätt båda händerna på golvet framför dig när din partner lyfter upp dig i höfterna, som skottkärran nästan.

THE PERFECT NOG

Ligg i sked med din partner på ett intensivare sätt i denna sexiga och intima position. Det här är den klassiska skedningen, där kvinnans backdel trycks mot mannen. Skillnaden är, när han långsamt glider in i dig, se till att du trycker ihop låren så att han upplever dig ännu trängre och närmare än vanligt. Om du vill göra denna position ännu mer het så kan du prova med en sexleksak eller en liten vibrator samtidigt.