5 sexställningar för djupare penetration

5 sexställningar för djupare penetration

5 sexställningar för djupare penetration

Har du en partner med en penis som ligger under genomsnittet? Eller vill du gärna ha djupare penetration? Då är det en god idé att testa nya ställningar som gör det möjligt för din partner att komma djupare in i dig. Längre ned kan du läsa om 5 ställningar som gör det möjligt för din partner att komma djupare och intensivare in i dig. Glöm inte att du kan använda en stimulerande kondom under sexet för att få en ännu bättre upplevelse!

Axellyftet

Det här är en modifierad version av den klassiska missionärsställningen, där du startar som i den klassiska missionärsställningen där mannen är överst. När han har trängt in i dig lyfter du först det ena benet upp på hans axel, och därefter det andra benet på den andra axeln. På så sätt skapar du en ny vinkel som han kan tränga in i, och du känner honom djupare och intensivare i dig. Det kan vara nödvändigt att använda lite glidmedel de första gångerna.

Doggy style

Denna klassiker är en favorit hos många. Du startar genom att ställa dig på alla fyra och mannen ställer sig på knä bakom för att sedan tränga in i dig. Det är en fördel om mannen håller dig kring midjan för att förbättra bådas balans. Om du vinklar din kropp och underliv rätt, gör du det möjligt för honom att tränga sig djupt och intensivt in i dig. Denna ställning gör att mannen har friare händer så att han kan leka med och stimulera din klitoris, antingen med fingrarna eller med en vibrator.

Omvänd cowgirl

Även detta är en klassiker med en liten twist. Istället för att rida din partner i den klassiska ställningen där ni har ansiktet emot varandra, så sätter du dig omvänt så att han får en het utsikt. Denna ställning gör att hans penis träffar baksidan av din slidvägg – vilket ger dig känslan av en mycket djupare penetration. En annan fördel med denna ställning är att det ger kvinnan full kontroll och dominans över rörelserna.

Lap dance – sitt på hans knä

I denna ställning sätter du honom på en stol, gärna med en hög stolsrygg som ger honom ett bra stöd – till exempel en kontorsstol. Sedan glider du långsamt över hans erigerade penis. I denna ställning är det du som styr över stötarna och tempot. Om du är riktigt smidig kan du också variera ställningen genom att placera dina ben på hans axlar, på så sätt blir vinkeln annorlunda och du kommer att kunna känna din partner ännu mer intensivt. Det är dock viktigt att du vet att stolen (och din partner) är stark nog att bära din fulla kroppsvikt.

Bron

Denna ställning är inte bara en yogaställning som stärker din bäckenbotten, det är också en utmärkt sexställning som verkligen kan stimulera din G-punkt.

För att få ut det bästa av ställningen ska du börja i missionärsställningen, och sedan föra ihop benen mer och mer, för att göra det trängre för partnern. Slutligen ska du spänna rumpan och höja ditt underliv från sängen. Detta vill ge din partner möjligheten att pressa sig trängre och djupare in i dig, och genom att arbeta med era kroppar i samma rytm kommer ni både nå orgasmen.