5 tips för en intimare höst

Ha en intim höst

5 tips för en intimare höst

Få tips på hur du får en lyckligare höst! Den kalla årstiden närmar sig med stormsteg, och det är dags att du ställer upp – ge din partner en varmare och intensivare höst. Det kommer att gynna er båda! I denna artikel får du några goda råd som du kan använda för att hålla sommarens gnista vid liv eller återuppliva passionen mellan er. Läs mer i artikeln och få upp glöden.

Uttrycket ”Om du behandlar henne dåligt kommer hon att bli intresserad av dig” kanske fungerar för vissa, men du kommer sannolikt att vinna mer på att behandla din partner väl. Du kan göra det genom att ge henne extra uppmärksamhet, kärlek och tid. När du är fylld med kärlek så blir du mer avslappnad och självsäker, och du kommer att kunna ta er relation till nya höjder.

Få upp glöden mellan er

Om du har varit i ett förhållande länge kan fjärilarna i magen ha minskat lite med tiden, och det är därför viktigt att du ser till att glöden finns kvar. Det kan du göra genom att krydda till det i sovrummet med några nya idéer som får det att slå gnistor igen. Sexleksaker är till exempel bra att exprimentera med, och kanske upptäcker du nya saker mellan er som gör orgasmerna ännu bättre!

Gör något speciellt för varandra

Det behöver inte bara vara på bröllop eller andra speciella tillfällen som du gör något extra för din partner, eller visar henne hur mycket hon betyder för dig. Vänta inte med att bjuda ut henne till hennes födelsedag, bjud ut henne en kall vinterkväll eller övverraska henne med tända ljus hemma. Det är ofta de små sakerna och överraskningarna i vardagen som kommer att löna sig senare i sovrummet

Var inte rädd för förändringar

Bara för att det blir kallare ute behöver det inte bli en ursäkt för att inte vara lika intima längre. Använd det kalla vädret för att komma närmare varandra – även utomhus. Det kan vara extra spännande att ha sex utomhus när det är kallt, det är ett annorlunda sätt att värma varandra innan man till exempel kommer och äter middag ihop. Spontant sex kan vara något av de mest spännande som finns – men glöm inte att ha en kondom med dig så att du är redo när lusten slår till mellan dig och din partner.

Var uppmärksam på dig själv

Du har redan haft sex med din älskade, men nu är det viktigt att fortsätta vara attraktiva för varandra – så ta hand om ditt utseende. Om du inte tar hand om dig själv kan din partner uppfatta det som att du tar den för givet. Så ligg inte på latsidan – ansträng er, var medveten om ditt utseende och doft så visar du att du är stolt över hur du ser ut och att ni vill se bra ut för varandra.