Bra semestersex

Guide: Så har du bra sex på semestern

Hur får man bra semestersex?

Alla människor och par ser fram emot upplevelsen att vara på semester tillsammans. Det är ett av få tillfällen där du kan koppla av tillsammans med din partner och släppa alla bekymmer. Semestern kan också bli riktigt romantisk om du planerar lite – och inte minst packar de rätta sakerna för en romantisk och het semester. På dagen utforskar du området där du befinner dig, och på natten bör du utforska din partner på hotellrummet.

Packa rätt till semestern

Det gamla citatet säger ”Med en bra början är halva arbetet gjort” – och om du vill ha en romantisk och intensiv semester med din partner är det viktigt att du packar rätt saker!

Kom ihåg att kontrollera att ditt bagage ligger inom den tillåtna viktgränsen - som tur är väger kondomer från Durex väldigt lite och Durexs glidmedel tar liten plats i väskan. Genom att packa det i en extra påse har du dessutom allt samlat på ett och samma ställe.

Avsätt tid – och ge din tid

Det är lätt att planera in för många saker på semestern. Ofta vill vi se både kultur, nattliv, smaka på den lokala maten och samtidigt koppla av. Därför är regel nummer ett: Om du vill ha ny energi i ditt sexliv behöver du ta dig tiden för det. Så även om det inte borde vara svårt att fokusera fullt ut på sin partner och avsätta tid för bra semestersex, så finns det fortfarande ett par tips på hur man kommer igång med semestersexet.

 

  • Efter några varma timmar i solen kan det vara härligt att ge sin partner en massage innan det är läggdags – och du kan med fördel använda glidmedlet som du packade ned i väskan. Du kan också skämma bort din partner med bra oralsex.

     

  • Ett sätt att komma närmare varandra på semestern är att boka ett hotellrum med ett stort badrum eller jacuzzi, på så sätt kan ni få en intim stund med heta bad. Kom ihåg att du enkelt kan använda Durexs kondomer även i vattnet.

     

Det finns alltså flera sätt att få en äventyrlig semester tillsammans med din partner. Ett tips är att du avvaktar med att ta för många beslut om mat och aktiviteter, och tänker mindre på att ta selfies. Kom ihåg att packa några saker som gör din semester extra het, som till exempel massageolja, glidmedel och kondomer. Och låt din dator stanna kvar hemma och stäng av din mobiltelefon!