Den bästa sexställningen för varje penisstorlek

Sexställningar för varje penisstorlek

Den bästa sexställningen för varje penisstorlek

När det kommer till att vara intim med sin partner så är större inte alltid lika med bättre. Det finns flera sexställningar som kommer att få din partner att längta efter dig ännu mer. Oavsett vad du har för penisstorlek har vi ställningarna som kan ge dig och din partner den ultimata njutningen. Kom ihåg – om du har en penis med en viss storlek kan det vara en bra idé att använda lite glidmedel.

Den krypande draken

Här ska din partner ligga på alla fyra med knäna på kanten av sängen, samtidigt som du står bakom henne med fötterna i höftbredd. Se till att din partner håller knäna tätt samman innan du tränger in i henne – det kommer nämligen göra hennes vaginala öppning trängre samtidigt som du kommer att ge henne den optimala g-punktsstimuleringen. Du kan addera extra njutning genom att stimulera hennes klitoris med handen. Känslan av din penis och dina händer kommer att ge henne den perfekta sexupplevelsen!

Cowgirl

I den här ställningen ger du henne all makt och kontroll att styra och bygga upp sin egna njutning. Du ligger på sängen och låter henne glida ned över din erigerade penis, och när hon är säker på sin plats gäller det att hon använder sina benmuskler för att rytmiskt röra sig över din penis. Här kan du hjälpa henne att hålla balansen genom att lägga dina händer kring hennes midja. Om hon lutar sig framåt kan hon dessutom leka med sina rörelser, till exempel genom att glida över dig i cirklar. Dessa rörelser hjälper henne inte bara att variera hastigheten och djupet, det ger dig också chansen att stimulera hennes g-punkt. Kom också ihåg att i denna ställning får du fantastiska möjligheter att få en bra utsikt på hennes bröst, samt tillgång till hennes klitoris.

Saxen

Om din penis är mindre än genomsnittet eller är böjd åt ena sidan så är denna position särskilt bra för att penetrera din partner djupt. I sexställningen Saxen ligger kvinnan på rygg medan mannen tränger in ståendes på knä.

Ställningen ger honom möjligheten att tränga djupt in vilket känns extra stimulerande. För att göra det mer bekvämt kan man dessutom placera en kudde under rumpan.

Den här ställningen är inte bara fantastisk för att ni kan ha ögonkontakt hela tiden, utan även för att den ger dig möjligheten att öka intimiteten och intensiteten med obegränsad kontakt mellan era kroppar.

Lotusen

I denna ställning sitter mannen i skräddarställning, även kallad lotusställning, och kvinnan sitter i hans knä. Denna ställning kan vara väldigt romantisk och intim för båda parterna, då det finns utrymme för kyssar och smekningar under hela akten. Positionen gör att den vaginala öppningen känns trängre, vilket ger er möjligheten att få djupare penetration och njutning.