Fördelen med ribbade och knottriga kondomer

Fördelar med ribbade kondomer

Vad är fördelen med ribbade och knottriga kondomer?

Det finns ingen kondom som passar för alla eftersom män är olika både mentalt och fysiskt olika, och det är därför viktigt att du hittar den kondomen som passar just dig. Du behöver inte klamra dig fast vid den traditionella standardkondomen, utan prova många olika modeller – som till exempel ribbade, knottriga eller kondomer med båda delarna. De kan förbättra din sexuella upplevelse!

Vad är en ribbad kondom?

Ribbade kondomer har små, upphöjda räfflor som är strategiskt placerade för att skapa extra känsla och stimulans. Det är några som anser att man inte känner något när man använder en vanlig slät kondom, men när du använder en ribbad kondom kan den extra texturen leda till större friktion och njutning för både dig och din partner. De upphöjda räfflorna är nämligen designade för att kunna ge extra njutning till både din penis och insidan av hennes vagina. Ribbade kondomer från Durex är designade för att öka både din och hennes njutning.

Vad är en knottrig kondom?

Kondomer med knotter har specialdesignats med upphöjda punkter på utsidan för att öka spänningen och känslan exakt där du vill ha den. De knottriga kondomerna skapar extra friktion samt en större stimulering och njutning för mottagaren, vilket skapar en bra sexuell upplevelse för båda.

Durex Pleasure Me-kondomernen har både räfflor och knotter som ger en stimulerande textur, vilket skapar en underbar intensitet för er båda.

Kondomer med annan textur än slät ökar den sexuella njutningen och intimiteten, som i sin tur leder till ökad tillit och kärlek. När du experimenterar med olika typer av kondomer kan du få många underbara upplevelser i sovrummet. Det är naturligtvis upp till var och en om man vill använda traditionella kondomer, eller om man vill prova räfflad och knottrig textur.