Hur kondomer kan hetta upp gamla sexställningar

Hur kondomer, sexleksaker & glidmedel kan hetta upp sex

När det kommer till bra sexställningar, så är det inte alltid det gäller rörelse och akrobatik. I själva verket så kan gamla klassiker vara din bästa tillgång i sovrummet, speciellt om du har en del tricks i rockärmen för att nå nästa nivå. Missionären, doggy style och skeden: Om du trodde att detta var kör på positioner, Durex är här för att motbevisa.

I den här artikeln utforskar vi ”toppen på moset” av dessa klassiska sexpositioner; hur rätt val av kondom, sexleksaker, glidmedel och modifiering kan ge nya nivåer av intimitet och njutning för dig och din partner, utan behovet att ta fram en helt ny bok av sexställningar.

Missionären

Missionären är en av de vanligaste sexställningarna[1] och får ofta ”vanilj” beteckningen eftersom den är så vanligen använd – kanske var det till och med den första ställningen du någonsin provade. För många par så är missionären känd som standarden och för den anledningen kan den också bli automatiserade och intimiteten och gnistorna kan försvinna.

Hur som helst, missionären är också fylld av en djup penetrationsmöjlighet, med den intima faktorn av ansikte- mot ansikte kontakt. Med en liten modifikation så kan missionären steppas upp och få den njutnings paketerade rykte den förtjänar. Kuddar är ett bra sätt att förstärka vilken position som helst. För extra penetration, lägg en kudde under kvinnans rumpa, så att hennes höfter lyfts lätt. Med en liten elevation, så kan den välanvända missionären explodera tillbaka till livet i ett sätt du aldrig kunnat tänka dig.

Doggy Style

Doggy style är bra för en snabbis på morgonen eller för en passionerad stund i duschen. Women’s Healt magazine frågade några manliga läsare och fick reda på att Doggy Style var deras favorit sexställning; på grund utav den djupa penetrationen den tillåter.[2] Denna fräcka klassiker kan bli lite tråkig om du inte hettar upp den lite. Om intensitet är vad du är ute efter så varför förstärka det mer med Durex Pleasure Me kondomer, med ribbad och prickad textur för extra stimulation för dig och din partner.[3]

Skeden

Som en sex expert uttryckte Scarlett Robinson sin åsikt i sin artikel YouQueen, skeden är känd för den ultimata vakna till positionen för lite morgonsex, för att det är en stor chans att både du och din partner vaknar upp i den positionen ändå.[4] Av den anledningen så hamnar många par i den här positionen och tänker inte på det så mycket mer. Men lite modifikation kan göra mycket. Att skeda är inte känt för att ge djup penetration, men genom att böja på knäna och vinkla kropparna framåt, så kan du skapa en naturlig möjlighet för djupare penetration. Lägg till lite extra sensation med Durex Real Feel kondomer, och du kommer att önska att morgonen aldrig tar slut. Dessa kondomer är extra tunna och designade för att maximera känsligheten samtidigt som den ger en hög nivå av säkerhet och skydd.[5]

Nästa gång du är frestad att prova något nytt, varför inte göra några små ändringar till en klassisk position med en ny känsla?


[1] http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/the-uks-favourite-sex-positions-revealed-in-new-survey-10038133.html

[2] http://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/mens-favorite-positions

[3] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-pleasure-me-condoms-14-pack

[4] http://youqueen.com/love/in-bed/7-morning-sex-positions-to-try-before-breakfast/

[5] https://www.durex.co.uk/en-gb/condoms/p/durex-invisible-extra-thin-condoms-12-pack