Upptäck nya sexställningar

Vi pratar om sexställningar: Vad du verkligen, verkligen vill.

Sex må vara det äldsta tidsfördrivet i boken. I själva verket, i över tusen år har människor skrivit sidor och sidor om ämnet. Det är inte konstigt att när det gäller att utveckla nya sexställningar i modern tid, så kan det känna som en utmaning! Många par går igenom upp- och nedgångar när de prövar nya ställningar för sex. Men om du inte vet vad du letar efter, hur vet du då när du fått jackpot? Här är några områden du kanske vill tänka på, för att få igång konversationen.

Kom närmare

Både män och kvinnor uttrycker att de vill ha mer intimitet i deras sexliv. Detta stämmer för många partners i en långvarig relation, där det inte är ovanligt att sex blir rutinmässigt. Bromsa ned saker och pröva positioner som uppmuntrar till ögonkontakt och mycket kyssar är ett bra sätt att återuppväcka närheten. Ansikte- mot ansikte positioner som ”The Lotus” och ”The man Trap” uppmuntrar till långsamma rörelser och är bra för ett mjukt, romantiskt sex.

Långvarig njutning

Det är väl känt, för både män och kvinnor att det tar olika lång tid för att nå orgasm, så att leta efter en position som försenar klimax för honom är inte ovanligt. När det kommer till positioner för långvarig njutning så är det ofta en kombination av långsammare rörelser och grundare penetration.

Positionen skeden är en bra början för att inte komma för djup in och som inte låter honom ryckas iväg alltför snabbt. Och den sittande positionen ger möjligheten för en djupare penetration, perfekt för att det saktar ner saker och inte tillåter intensiva stötar. Bonus? Båda dessa positioner gör att dina händer är fria för klitoris stimulation, så om det hettas upp snabbt, så kan han ge henne en hjälpande hand.

Låt oss bli fysiska

Få upp energinivån en bit. Här är några bra positioner för när du känner för att bli lite svettig. Stående positioner som ”Upstanding Citizen” kräver mycket överkroppsstyrka för båda parter. Den här ställningen är inte bara passionerad, men bra för en djup penetration och ett roligt sätt att övergå från en rörelse till en annan. För flexibla älskare så varför inte pröva ”butterfly” som involverar att kvinnans ben draperas över mannens axlar. Den har en utmärkt penetrationskraft och kan modifieras för att passa alla rum i huset!

Ta det utomhus

Okej, så du kanske inte är okej med nakenbilder i parken, men det betyder inte att sex måste förpassas till sovrummet. Det finns många sexställningar som lämpar sig för ett spontant möte, vissa som inte ens kräver att du tar av dig kläderna. Två bra sexställningar är ”Edge of Heaven” och ”Tight Squeeze”, som båda är bra att testa på soffan när filmkvällen hettar till, eller varför inte på diskbänken när du blir distraherad över middagen. Om du behöver tvätta av dig efteråt, så kan den intima ”Lotus” positionen fungera i badet också.

Ibland är det inte enkelt att hitta rätt ord när det kommer till att prata om sexställningar. Om du och din partner inte vet vart ni ska börja, prova dessa riktmärken som inspiration. Kom ihåg att alltid ha ett öppet sinne när du experimenterar och öppna linan för kommunikation.